Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА TERRA AQUATICA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Flora Bloom 5L - минерално ѓубриво

Flora Bloom 5L - минерално ѓубриво

Цена: 2,210.00ден
  • Код:
    916
  • Тежина:
    5.500 кг

Серијата Flora  ги содржи сите основни и секундарни елементи во трагови потребни за балансирана исхрана на растенијата и одличен квалитет на култура и принос.

 

 

Овие елементи формираат сеопфатно и избалансирано ѓубриво кое ги снабдува растенијата со сè што им е потребно за да се изгради силна структура и големи бои. Го подобрува вкусот, аромата и квалитетот - во хидропоника, почва и кокос. Динамична, се развива, постојано подобрена формула според најновите научни сознанија.  

 

 

  • FloraBloom - за време на растот, помага во формирањето на корените и здравјето на растенијата. Цветањето им овозможува на растенијата да го ослободат максимумот од нивниот генетски потенцијал.

 

Концептот на 3-дел програма беше создаден за General Hydroponics од д-р Кал Херман, поранешен висок хемичар во НАСА, во соработка со научници на Универзитетот во Дејвис, Калифорнија.

Без разлика дали одгледувате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи, стимуланси и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што вашето растение ја бара во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку што ние му даваме.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Flora Bloom 5L - минерално ѓубриво

Апликација:

 

 

- За овошје и зеленчук EC = 0.4-0.6

- За младите растенија EC = 1.2-1.8

- За вегетација и цветање EC = 1.8-2.2

- а мајчините растенија - користете концентрација како во првата недела на цветање.

 

 

NPK: 0/5/4

 

 

КОЛИЧЕСТВАТА ВО ШЕМАТА СЕ ЗА 10L РАСТВОР!

 

 

ДОБРО ПРОТРЕСЕТЕ ПРЕД УПОТРЕБА! Размешајте го добро работниот раствор!