Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА TERRA AQUATICA ОСНОВНИ ЃУБРИВА Flora Gro 5L - минерално ѓубриво за раст

Flora Gro 5L - минерално ѓубриво за раст

Цена: 2,210.00ден
  • Код:
    915
  • Тежина:
    5.500 кг

Серијата Флора ги содржи сите примарни и секундарни елементи потребни за балансирана исхрана на растенијата и одличен квалитет на културата и приносот.

 

Овие елементи формираат сеопфатно и избалансирано ѓубриво кое ги снабдува растенијата со сè што им е потребно за да се изгради силна структура и големи цветови. Го подобрува вкусот, аромата и квалитетот - во хидропоника, почва и кокос. Динамична, се развива, континуирано подобрена формула според најновите научни сознанија.  

 

  • FloraGro - Стимулира структурен и вегетативен раст. Гради силни корени. Обезбедува азот, фосфор, калиум и секундарни елементи.

 

Концептот на 3-дел програма беше создаден за General Hydroponics од д-р Кал Херман, поранешен висок хемичар во НАСА, во соработка со научници на Универзитетот во Дејвис, Калифорнија

Без разлика дали одгледувате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи, стимуланси и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што вашето растение ја бара во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку што ние му даваме.

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Flora Gro 5L - минерално ѓубриво за раст

Апликација:

 

 

- За овошје и зеленчук EC = 0.4-0.6

- За младите растенија EC = 1.2-1.8

- За вегетација и цветањеEC = 1.8-2.2

- За мајчините растенија - користете концентрација како во првата недела на цветање.

 

 

NPK: 3/1/7

 

 

КОЛИЧИНАТА ВО ШЕМАТА Е ЗА 10Л РАСТВОР!

 

 

ПРОТРЕСЕТЕ ДОБРО ПРЕД УПОТРЕБА! Добро измешајте го работниот раствор!

 
 
ПРОТРЕСЕТЕ ДОБРО ПРЕД УПОТРЕБА! Добро измешајте го работниот раствор!