Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

DNA-CEL 3 5L

Цена: 8,570.00ден
  • Код:
    914
  • Тежина:
    5.500 кг

DNA-CEL 3 стимулатор за цветање

 

Кога цветовите и плодовите се синтетизираат, синтетизираниот ензим игра многу важна улога. Овој ензим го регулира транспортот на шеќери и нивната дистрибуција во растенијата и е одговорен за производство на сува материја во различни делови на растението.

 

DNA-CEL 3 гарантира дека шеќерите во лисјата се транспортираат и во цветовите и во овошје. Тие потоа се складираат таму, така што значително ја зголемуваат содржината на сувата материја. Резултатот: поголеми цветови и овошје!

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
DNA-CEL 3 5L

Апликација:

1 литар на 1000 литри.1мл на 1л

 

Аплицирајте DNA CELL 3 по време на периодот на цветање на растението.Исчистете го резервоарот со хранлив раствор на следниов начин: Прво додадете го главното ѓубриво во резервоарот (напр A & B Soil, Hydro или Cocos).Прилагодете ги точните вредности на pH и EC во резервоарот. На крај, додадете DNA CEL3.

Нови продукти