Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

DNA-CEL 2 5L

Цена: 6,675.00ден
  • Код:
    912
  • Тежина:
    5.500 кг

DNA-CEL 2 е стимулатор за раст, зголемена клеточна поделба и оптимално заздравување.

 

Како резултат на тоа, растението може да апсорбира повеќе хранливи материи и да го зголеми производството. Во создавањето на DNA-CEL 2 , резултатите од истражувањето на ензимите во составот на хранливи материи, ензимите се специфични протеини кои се важни за растот на растенијата. Бидејќи ензимите ги забрзуваат некои биолошки процеси, додавањето на вистинскиот ензим во вистинско време може да придонесе за поголемо производство.

 

DNA-CEL 2 е идеален катализатор за вашите растенија!

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
DNA-CEL 2  5L

Апликација:

1 литар на 1000 литри

 

Користете DNA-CEL 2 стимулатор за раст за време на периодот на раст.  Исчистете го резервоарот со хранлив раствор на следниов начин: Прво додадете го главното ѓубриво во резервоарот (пр. A & B Soil, Hydro или Cocos). Наместете ги точните вредности на pH и EC во резервоарот. Конечно, додадетее DNA CEL2.

Нови продукти