Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА HOUSE AND GARDEN ЗА КОРЕН DNA-CEL 1 5L - стимулатор за корен

DNA-CEL 1 5L - стимулатор за корен

Цена: 9,095.00ден
  • Код:
    910
  • Тежина:
    5.500 кг

House & Garden DNA-CELL 1 е стимулатор за корен.

 

Го заштитува кореновиот систем од штетни габи, бактерии и вируси, формирајќи заштитен слој околу корените. DNA-CEL 1 ја подобрува животната средина околу коренот со тоа што им овозможува на важни ензими да ја завршат својата работа и играат важна улога во дејството на ензимот сахароза, обезбедувајќи здрава и витална кореновиот систем.Овој ензим поддржува раст во должина на корените. Со делење на едноставни шеќери, сахароза ензимот одржува постојан проток на шеќери во рамките на растечкиот медиум.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

 

Начин на примена: 1 литар на 1000 литра вода.1мл на 1л

Кортистете DNA CELL 1 низ првите 5 недели од отдгледувањето. Исчистете го резервоарот со хранилив раствор, и како што следува: Прво ставете го основното ѓубриво во резервоарот (напр A & B Soil, Hydro или Cocos).Проверете ги вредностите на pH и EC во резервоарот, за на крај да ставите DNA CELL 1.