Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS ОСНОВНИ ЃУБРИВА BioSevia Grow 500ml - органско ѓубриво за раст

BioSevia Grow 500ml - органско ѓубриво за раст

Цена: 670.00ден
 • Код:
  903
 • Тежина:
  0.600 кг

BioSevia Grow е целосно органско ѓубриво за фазата на раст.

 

BioSevia е "биопонична" хранлива материја.Содржи хумусни и флавинови киселини кои помагаат да се асимилираат другите елементи, како и неопходните аминокиселини. Тоа помага да се подобри вкусот на културите. Совршено растворлив, применлив за сите методи на култивирање и за сите видови наводнување. Погоден за одгледување во земја, аеро и хидро. Подготвен за органско земјоделство во согласност со ЕУ Регулативата бр. 834/2007 на ЕС, сертификат од Qualité France SA за цела ЕУ. Совршено се комбинира со BM Trichoderma (задължите.


BioSevia има неколку основни квлитети:

 

 • Основна храна за растенијата.
 • Нејзиниот специфичен состав и одличната растворливост ја олеснуваат асимилацијата на растенијата.
 • Ефикасно се прилагодува при капково наводнување.
 • Содржи флувинова киселина и хумусни киселини, кои ги подобруваат почвените услови и го зголемуваат апсорциониот капацитет на растението.
 • Создава сладок, пријатен вкус... и работи во хидропоника!

 

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BioSevia Grow 500ml - органско ѓубриво за раст

Апликација:

 

За хидро:

 

- задолжителна употреба  Bioponic Mix

 

За почва:

 

- се препорачува додавање на Bioponic Mix

- Усогласувањето на рН не е потребно, но оптималните вредности се 5.5-6.2 пред да се додадат вештачките ѓубрива. За хидропоника можно е pH вредноста да достигне 7,5 без никакви проблеми. Ако се надмине оваа вредност, треба да се врати на 6, постепено за 5-6 дена.

- Вредностите на спроводливост не се индикативни кога се користат органски ѓубрива, целта на ЕУ е 0.8-1.0

Нови продукти