Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КАНАЛИ ЗА ВОЗДУХ SONODEC 203mm / 1m - флексибилен воздуховод со волна

SONODEC 203mm / 1m - флексибилен воздуховод со волна

Цена: 500.00ден
  • Код:
    900
  • Тежина:
    0.730 кг

SONODEC 102 mm флексибилен воздуховод со волна. Се состои од 2 слоја алуминиумско црево, ламинирано со полиестер, меѓу кој што има 25mm материјал за апсорбирање на звукот. Го намалува нивото на звуков и исто така е отпорен на оган(пожар).

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За да вашата градина и вашата култура бидат со добар квалитет, треба да размислите за прочистување на воздухот, внесување на свеж воздух во просторијата и вентилација. Тука се претставени најважните компоненти, кои се неопходни за опремување на идеален вентилациски систем!

Целта на воздуховодите е да го изнесат воздухот од просторијата за одгледување. Нивата дополнителна функција е апсорција на бучавата. 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
SONODEC 203mm / 1m - флексибилен воздуховод со волна

Нови продукти