Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "Rhino-Max 160" - комплет вентилација за оранжерија

"Rhino-Max 160" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 19,720.00ден
  • Код:
    898
  • Тежина:
    11.800 кг

Вентилацискиот комплет се состои од:

 

Комплетот "Rhino-Max 160" одговара за просторија за одгледување со големина од 5 кв.м.

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
"Rhino-Max 160" - комплет вентилација за оранжерија

Нови продукти