Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "Rhino-Max" - комплет вентилација за оранжерија

"Rhino-Max" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 26,400.00ден
 • Код:
  894
 • Тежина:
  14.600 кг

Комплетот "Rhino-Max" содржи:

 • Вентилатор Max Fan  Ø 200/1218m3
 • Филтер Rhino Pro  Ø 250/1350m3
 • Адаптер Ø200 >>Ø250

Комплетот "Rhino-Max" одговара за просторија за одгледување со големина 9-10 кв.м.

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 "Rhino-Max" - комплет вентилација за оранжерија