Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "Sono-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

"Sono-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 16,640.00ден
 • Код:
  892
 • Тежина:
  12.500 кг

Вентилацискиот комплет се содржи од:

 

 •  Филтер Rhino Pro Filters Ø 160/800m3/h
 • Вентилатор RK CAN Fan  Ø 160/780m3
 • 3m еластичен воздуховод со волна тип - Sonodeck 

Комплетот "Rhino-Max" е соодветен за просторија за одгледување со големина од околу 6 кв.м.

Видео инструкции за поврзување на елементите на вентилацискиот систем можете да разгледате во сексијата со слики.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
"Sono-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија