Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА PLAGRON СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Sugar Royal 500ml - стимулатор на цветање

Sugar Royal 500ml - стимулатор на цветање

Цена: 2,080.00ден
  • Код:
    891
  • Тежина:
    0.600 кг

Plagron Sugar Royal е еден многу моќен органски стимулатор кој е составен од аминокиселини. Комбинацијата од состојки го зголемува производството на хлорофил и го зголемува нивото на шеќер во растенијата.

 
 
Некои од аминокиселините во Plagron Sugar Royal ќе ги натераат вашите растенија да реагираат така, како да ќе се исушат и тие природно ќе се обидат да се заштитат себе си на најдобриот начин, преку зголемување на производството на шеќер. Зголемувањето на нивоата на шеќер ќе доведе до посладок вкус на културата и со многу посилна арома.
 
Ако ги сакате најдобрите возможни резултати од вашите растенија, ние силно препорачуваме да користите Plagron Sugar Royal за време на фазата на цветање на вашите растенија, во комбинација со Plagron Green Sensation, моќен стимулатор на цветање, кој содржи ензими и дополнителна доза од органски фосфор и калиум, за оптимални резултати.
 
 
- Забрзува и стимулира раст и цветање
- Ја засилува отпорноста на растенијата
- Го стимулира производството на лисја
- Подобра арома и вкус
- Поголема тежина
 

Стимулансите за раст и цветaње обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Плагон се високо квалитетни хранливи материи и додатоци. Плагон нуди целосен опсег на течности за био-производителот.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Sugar Royal 500ml - стимулатор на цветање
 

Дозирање и примена:

 

 

Да се раслати добро пред употреба!

 

Додајте до 2 мл Sugar Royal на литар вода (1: 500) еднаш седмично.

 

Во фаза на раст: на секои две или повеќе недели, започнете во третата недела на раст постепено, до една недела пред крајот на цветната фаза. Ако нема фаза на раст, тогаш започнете веднаш една недела пред крајот на цветањето.

 

 

Состав:

 

Вода, аминокиселини (аланин, аргинин, аспарагин, цистеин, глутамин, глицин, хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, пролин, серин, треонин, триптофан, тирозин, валин). Органските ѓубрива NPK (9-0-0). 8, 5% азот вкупно (N), од кои 8,5% е органски врзан азот.

Нови продукти