Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Enzymes+ 500ml - ензимски додаток

Цена: 1,280.00ден
 • Код:
  85
 • Тежина:
  0.500 кг

Ензимски додаток

 

 • Збогатен со коктел од билки
 • Јаподобрува абсорпацијата на кислород
 • 100% биолошки
 • ја подобрува и осигурува средината за развиток на корените на вашето растение 
 •  го забрзува отстранувањето на излишниот материјал од кореновиот систем
 • го активира микро развојот и го подобрува апсорбирањето на растителните додатоци 
 • Се препорачува во комбинација со Root Stimulator и Growth/Bloom Excellerator.
 • За надворешна и внатрешна култивација.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање:

1мл. на 1литар (1:1000) хранлив раствор.

Употреба: Да се користи еднаш неделно. Да не се користи во комбинација со Final Solution.

Расклатете добро пред употреба!