Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА КОРЕН Voodoo Juice 250ml - стимулатор за корен

Voodoo Juice 250ml - стимулатор за корен

Цена: 1,560.00ден
 • Код:
  890
 • Тежина:
  0.300 кг

VooDoo Juice е производ кој содржи 6 разновидности на корисни бактерии, кои ги зголемуваат животните функции на растението и највеќе ја зголемуваат кореновата маса. Зголемувањето на кореновата маса дава можност за прифаќање на хранливите материи, побрзо и подобро. На овој начин се зголемува продуктивноста на вашите растенија.

 

Во исто време, за да се гарантира, дека Voodoo Juice има многу долг живот и одлична единствената одржливост на микробите во неа се става во режим на хибернација со „антагонистични“ состојки, кои што се користат за да се задржат микроорганизмите на Voodoo Juice во пасивна состојба, се додека не се мешаат во резервоар за храна. Токму во овој момент антагонистичките состојки се разредуваат. Веднаш по разредувањето на компонентите на антагонистот, микробите во Voodoo Juice излегуваат од нивната латентна состојба, се продуцираат брзо и пристапуваат кон работа, завиткувајќи се и продирајќи во корените, со што придонесуваат за зголемување на растителните хормоните, зголемување на големината и фукнцијата на коренот.

 

Voodoo Juice ги храни вашите корени, за да имате побезопасни, нахранети и здрави растенија, како и засилен раст. Тој е основен и важен чекор, што лесно можете да го направите за да ја зголемите продуктивноста на вашата градина .

 

 • Го подобрува развојот на кореновиот систем на расадот, растенијата и нивно множење
 • Помага да се зголеми големината и разгранетоста на корените
 • Помага за поефикасно внесување на хранливи материи и на тој начин ви заштедува време и пари
 • Зголемен раст на растенијата, создавајќи повеќе импресивни бои
 • Корени поотпорни на топлина, стрес, суша, деградација на храната и други проблеми

 

Кореновите стимулатори помагаат за подобар и побрз развој на кореновиот систем. Кореновите се најважните делови од растението кои се одговорни за апсорција на хранливи материи. Добриот коренов стимулатор ја одржува кореновата зона здрава и чиста преку целиот животен циклус.

 

Продуктите на Advanced Nutrients се специјално назначени за брз раст на вашите растенија, обилно цветање, поздрави растенија и потешки плодови.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Voodoo Juice 250ml - стимулатор за корен

Начин на употреба: VooDoo Juice може да се користи во целата фаза на раст и развој на вегетацијата, исто така и во целата фаза на цветањето на растенијата. Да не се меша со препарати од други производители кои содржат водород пероксид, бидејќи тие убиваат корисни бактерии!

Заедно со VooDoo Juice е добро да се користи Carboload, бидејќи таа е одличен извор на храна за корисните бактерии.

VooDoo Juice се аплицира во сооднос 2 ml на 1 литар вода.

 

ЗА ДА ЈА ИЗМЕРИТЕ ПРЕЦИЗНО КОЛИЧИНАТА НА ХРАНАТА, МОЖЕ ДА  ГО УПОТРЕБИТЕ СПЕЦИЈАЛНИОТ КАЛКУЛАТОР ЗА ДОЗИРАЊЕ НА AN.

 

Содржи дополнителни додатоци!

Гарантиран состав:

 • Витамин В-1: 0,1%
 • Bacillus subtilis: 3,000,000 cfu/ml
 • Bacillus posteurii: 1,000,000 cfu/ml
 • Bacillus megaterium: 100,000 cfu/ml
 • Bacillus amyloliquefaciens: 50,000 cfu/ml
 • Bacillus pumilus: 50,000 cfu/ml
 • Bacillus licheniformis: 50,000 cfu/ml

 

Нови продукти