Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Carbo Load 250ml - јаглехидратен додаток

Carbo Load 250ml - јаглехидратен додаток

Цена: 470.00ден
  • Код:
    887
  • Тежина:
    0.300 кг

Ако сакате вистински енергични и јаки растенија ви треба Carbo Load. Тој е лесен за користење, течен производ кој осигурува на вашите растенија и прости и сложени јаглехидрати, гарантира здравје и енергија!

 

Преку обезбедување на енергија во една лесна и удобна форма, Carbo Load Liquid го стимулира здравјето на растенијата и дава предност во изобилство на цветови и плодови.

 
Содржи нерастителни хранливи состојки:
 
15% - Дезоксирибоза
15% - Ликсоза
20% - Рибоза
20% - Ксилиоза
20% - Ксилоза

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Carbo Load 250ml - јаглехидратен додаток
Начин на употреба: Измешајте 2ml/L. Се употребува со секое полевање во фазата на цветање.
 
 
Може да се користи и со Piranha и Tarantula така што ги засилува незините својства! Дозирањето е 2ml/L