Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "Rhino-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

"Rhino-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 15,220.00ден
  • Код:
    875
  • Тежина:
    11.000 кг

Вентилацискиот комплет се состои од:

Филтер Rhino Pro Filters Ф160 / 800 m3/h

Вентилатор RK CAN Fan Ф160/780m3

По желба кон комплетот може да биде додаден и еластичен воздуховод со волна тип Sonodeck 160mm. Комплетот "Rhino-Can 160" е соодветен за просторија за одгледување со големина 6 кв.м

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
"Rhino-Can 160" - комплет вентилација за оранжерија

Нови продукти