Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА pH Perfect Connoisseur Grow A+B 1L - минерално ѓубриво за раст

pH Perfect Connoisseur Grow A+B 1L - минерално ѓубриво за раст

Цена: 2,770.00ден
 • Код:
  873
 • Тежина:
  2.200 кг

 

Advanced Nutrients Connoisseur A+B e висококлвалитетно ѓубриво од два дела за фазата на вегетација. Безопасен и лесен за користење!

Комбинацијата на уникатни состојки и технолошка формулација е скок во квалитетот и квантитетон на земјоделските култури. Основен продукт и замена за pH Perfect Sensi, pH Connoisseur може да постави нивоа на производство и стапки на раст во фазата на раст која претходно не беше позната, со што се зголемува продуктивноста и производството на растенијата и нивните резултати.

Тоа е една од причините со кои pH Perfect Connoisseur го нарекуваме лидер на хранливите материи. И сето ова е подкрепено со научно истражување. Најпрво, бидејќи секоја една микрочестичка што ја има во pH Perfect Connoisseur е хелатирана, со што се зголемува апсорцијата на овие елементи од страна на растението.

Во границите на pH апсорцијата 1-10 значи дека се постигнува најголемата можна апсорција на хранливи материи во текот на целиот живот на вашето растение.

 

Што претставуваат основните ѓубрива?

Растенијата имаат потреба од многу различни фактори за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за подхранување, исто како и луѓето, растенијата имаат потреба од "балансирана диета". Ова подразбура правилно балансирано ѓубриво, кое ги содржи сите основни елементи за раст, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Секакви видови на стимулатори може да се додадат во циклусот на одгледувањето, но основните хранливи елементи се градливите елементи за здрави растенија.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
pH Perfect Connoisseur Grow A+B 1L - минерално ѓубриво за раст

 

Апликација:

 • 4ml /L за време на фазата на раст.
 • 2ml /L за мали растенија со 3 до 4 комплети листови.
 • 1ml/L за резници и семиња

 

pH Perfect Connoisseur е создаден за да се користи во сите средини за одгледување, хидропонски системи, аеропонски системи, почвено одлгдеување, NFT системи. Растворете од делот А и измешајте, потоа додатете го дел Б и повторно измешајте.

Нови продукти