Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND ДРУГИ ДОДАТОЦИ Final Solution 250ml - раствор за прочистување

Final Solution 250ml - раствор за прочистување

Цена: 860.00ден
 • Код:
  82
 • Тежина:
  0.250 кг

Прочистувачки раствор

 

 • Потпомага да се спречи мувлосување
 • Го измива натрупувањето на растителни додадоци и вкусот на растението
 • Го засилува природниот вкус без примеси
 • Помага против мува
 • Одлични резултати врз почва, coco, rockwool, како и хидропонски систем
 • Да се користи последната седмица пред берење на цветовите.
 • Идеален за надворешна(indoor/outdoor) култивација.
 • НЕ го употребувајте во комбинација со Enzymes+

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 1ml/L (1:1000) вода.

Употреба: Да се користи последната седмица. Да не се користи во комбинација со Enzymes+ и/или хранлив раствор.

Расклатете добро пред употреба!