Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Growth/Bloom Excellarator 250ml - стимулатор на раст и цветање

Growth/Bloom Excellarator 250ml - стимулатор на раст и цветање

Цена: 900.00ден
 • Код:
  80
 • Тежина:
  0.250 кг

Био стимулатор за раст и цветање

 • Овој моќен коктел води до експлозивна продукција на цветови.
 • За растенија со добро развиен коренов систем, влегува во фазата на цветање
 • Ја зацврстува веќе силниот имунолошки систем 
 • Ги заштитува растенијата од болести и се бори со повредите од штетниции.
 • Се препорачува за употреба во комбинација со Enzymes+.
 • За надворешна и внатрешна култивација
 • Одлични резултати врз почва, coco, rockwool, како и хидропонски систем

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 1ml/L (1:1000) хранлив раствор.

Употреба: до една седмица пред собирање на приносот

Расклатете добро пред употреба!