Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Carbo Load 1L - јаглехидратен додаток

Carbo Load 1L - јаглехидратен додаток

-25%
Цена: 1,225.00ден
Ценовник: 1,630.00ден
Попуст: 405.00ден (24.85%)
  • Код:
    839
  • Тежина:
    1.150 кг

Ако сакате вистински енергични и јаки растенија ви треба Carbo Load. Тој е лесен за користење, течен производ кој осигурува на вашите растенија и прости и сложени јаглехидрати, гарантира здравје и енергија!

 

Преку обезбедување на енергија во една лесна и удобна форма, Carbo Load Liquid го стимулира здравјето на растенијата и дава предност во изобилство на цветови и плодови.

 
Содржи нерастителни хранливи состојки:
 
15% - Дезоксирибоза
15% - Ликсоза
20% - Рибоза
20% - Ксилиоза
20% - Ксилоза

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Начин на употреба: Измешајте 2ml/L. Се употребува со секое полевање во фазата на цветање.
 
 
Може да се користи и со Piranha и Tarantula така што ги засилува незините својства! Дозирањето е 2ml/L

Најпродавани