Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GroPro 2 - Кошнички за хидропоника Ø51

Цена: 35.00ден
  • Код:
    821
  • Тежина:
    0.050 кг

Кошничките за хидропоника GroPro 2 се со одличен квалитет, подебели и поиздржливи, отколку повеќето на пазарот.

Поситната мрежа дозволува на производителот, да ги користи скоро сите видови растителни средини.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GroPro 2 - Кошнички за хидропоника Ø51