Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Grasslin - аналоген тајмер

Цена: 1,020.00ден
  • Код:
    820
  • Тежина:
    0.450 кг

Аналогниот Grässlin Topica 200S тајмер е висококвалитетен и безбеден тајмер за автоматско управување на уреди во домаќинство, затоплувачки системи, осветлување.

 

Grässlin Topicana 200S ја вклучува и изклучува сврзаната опрема (лампа, пумпа, резервоар за вода греач).Може да биде програмиран на интервали од 15 минути.Тој НЕ одговара за превклучување на HPS лампи.Тајмерот одговара како преклопник, за енергоштедливите лампи, TL и LED осветлување. За да се сврзе HPS осветлување препорачуваме преклопник со реле.

 

Спецификации:

- Одговара е за 220-240 волти 50 Hz 
- Капацитет на превклучување на 16A 
- Конзумирана моќност 5 VA 
- Одговара за температури меѓу -10 степени и 55 степени 
- Аналоген часовник; 
- Со интервал на превклучување 15 мин; 
- Преклопник: фиксиран "ON / OFF"; 
 

Тестерите се важни мерни инструменти во градинарството. Во оваа категорија ќе најдете тестери за различни намени.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Grasslin - аналоген тајмер