Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Ултразвучна машина + Secret-Icer 3 кеси

Цена: 9,620.00ден
  • Код:
    813
  • Тежина:
    4.000 кг

Secret Smoke се користат за ладна екстракција на одредени производи или растителни остатоци, како што се лисјата или гранките на одредени растенија.

 

Овој систем за екстракција се состои во ладење на трихомите додека не се зацврстат и паднат на дното додека остатокот од материјалот останува лебдечки во водата. Дупките ги одделуваат од остатокот од растението.

Капацитет: 14 литри

 

 

Овој комплет за екстракција на смола содржи: 

- Secret Smoke машина 
- Пирамидални чанта
- Secret icer кеси

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
 Ултразвучна машина + Secret-Icer 3 кеси

Нови продукти