Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ СИЛНО ЗБОГАТЕНИ ПОЧВИ BioBizz All-mix 50L - силно-збогатена почва

BioBizz All-mix 50L - силно-збогатена почва

Цена: 1,200.00ден
  • Код:
    787
  • Тежина:
    15.000 кг

All · Mix® е силно збогатена почвена смеса.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Таа е проектирана да имитира плодородните почви во природата.All mix содржи микро активнен еко систем, доволно силен, за да оддржи буен раст на растенијата во траење од неколку седмици, без дополнително внесување на ѓубрива. All · Mix® создава благопријатни услови за одгледување низ целата година. Се, што треба да направите е да осигурите перфектна средина за потикнување на растенијата да се развиваат.

Како да користите All · Mix® При користење на All · Mix® за прв пат, субстратот треба да се овлажни и да се остави да престои во траење од 36 часа. Тоа ќе ги активира предвреме ѓубривата Pre · Mix ™ и микроорганизмите внатре во почвата, пред да ги засадите растенијата. Оддржувајте ја почвата благо топла за целото време, бидејќи ниските температури на почвата ја забавуваат микробската активност, што го прави потешко растењето. Оставете почвата да се исуши меѓу секое поливање. Кога почвата се суши, се внесува чист воздух, а почвата треба да "диши".

Почвена смес All-mix.Силно хранлива органска, почвена смеса.Ги содржи сите неопходни ѓубрива за 2 седмици.Не е препорачлива за семиња и резници!Намокрете 48 часа пред употреба!Содржи 55% тресет, 10% BioBizz WormHumus, 5% BioBizz Pre-Mix, 30% перлит.

EC: 1.2 - 2.4
PH: 6.6 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BioBizz All-mix 50L - силно-збогатена почва

Нови продукти