Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ КОКОСОВИ ПОЧВИ BioBizz Coco-mix 50L - кокосова почва

BioBizz Coco-mix 50L - кокосова почва

Цена: 1,020.00ден
  • Код:
    786
  • Тежина:
    15.000 кг

Неутрален субстрат од кокосови обвивки, 100% органски производ.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Кокосовите струготини се докажале како идеална средина за одгледувањет на растенија. Кокосовите влакна задржуваат многу воздух, малку вода и ѓубрива. Coco-Mix може да биде искористен со специјални ѓубрива за кокос, или во хидропоника - место керамзит или минерална вата. Coco-Mix може да се користи при оживувањето на стара почва, во градината или со почвени смеси од други производители - за подобрување на аерирањето, дренажата и усвојувањето на хранливите материи.

EC: 0.3
PH 6.8

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BioBizz Coco-mix 50L - кокосова почва