Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА TERRA AQUATICA СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Diamond Nectar 1L - стимулатор за раст и цветање

Diamond Nectar 1L - стимулатор за раст и цветање

Цена: 1,490.00ден
 • Код:
  785
 • Тежина:
  1.300 кг

Мешавина на органски хумидни и фулвични киселини, Diamond Nectar ја забрзува апсорпцијата на хранливи материи во корените на растенијата преку природен процес наречен минерална хелација.

 

Ексклузивен екстракт од флувидни и хумусни киселини, Diamond Nectar е комбинација од уникатни извори на Леонардит обезбедува највисок спектар на биоактивни, растителни соединенија кои помагаат за раст на растенијата.

,

 

Хумусните киселини помагаат во движењето на неподвижните и молекуларно тешки минерали и ги транспортираат до ткивата на растенијата за побрз раст и повисоки приноси. Diamond Nectar е извлечен од Леонардит со висок профил на хумусна киселина. Тој е pH пуфер во опсегот за оптимален раст на растенијата. Може да се користи со сите растителни методи - мешавини и хидропоника на почва, кокос.

 

Фулвдната киселина го подобрува растот и приносот на растенијата.

 

 • Ја подобрува апсорпцијата и употребата на хранливи материи и минерали во одгледувањето на растенијата.

 • Пренесува хранливи материи во сите делови на растението: корен, стебло, лисја, цвет и плод.

 • Им овозможува на производителите да имаат корист од природните органски масти во течна форма.

 • Во хидропониката и безпочвеното одгледување, помага да се создаде средина близу до почвени услови.

 

 

Diamond Nectar не е ѓубриво. Тој е додаток кој треба да се користи во комбинација со поголеми ѓубрива. Во комбинација со стандардната програма на GHE, тоа доведува до порани култури, поздрави растенија, отпорни на болест и подобрен вкус, арома, етерични масла плус значително повисоки приноси.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Diamond Nectar 1L - стимулатор за раст и цветање

Апликација:

 

- За хидропоника и безпочвено одгледување - помага да се создадат услови што личат на оние во почвата.

- 2-3 mL/L во сите фази на вегетацијата