Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ BioWeed 500 ml - органски стимулатор за раст

BioWeed 500 ml - органски стимулатор за раст

Цена: 810.00ден
  • Код:
    784
  • Тежина:
    0.650 кг

Ладен екстракт - Екстракт од алги

 

 

BioWeed ги стимулира корените, добриот развој на лисјата и цвеќињата, ја зголемува севкупната стабилност на растението. За сите фази на раст! Алгите веќе долго време се препознаваат како агенси за намалување на стресот и моќни засилувачи на растенија. BioWeed го промовира развојот на коренот и го стимулира зеленилата, како и поголемите цвеќиња и плодови. BioWeed работи во синергија со сите ѓубрива за здрав раст. Може да се користи во сите земјоделски методи.

 

Делува како стимулант за растенија и почвени микроорганизми. Ги заштитува растенијата од стрес. Поддржува силен раст на корени и зеленило, како и формирање на големи цвеќиња и плодови. Таа работи заедно со сите ѓубрива за енергичен и здрав раст.

 

Се препорачува за резници и трансплантации (клонови)

 

Стимуланси за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.

General Organics обезбедува целосен опсег на високо квалитетни растителни ѓубрива и додатоци во исхраната. Секој производ во редот овозможува да се збогати вашата градина.General Organics ја претставува нашата силна заложба за одржливост, квалитет и иновации.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
BioWeed 500 ml - органски стимулатор за раст

Апликација:

 

За сите растенија и сите фази на развој

 

- За сите видови ѓубрива и сите земјоделски методи за почвата и хидропониката- 5 mL/L;

- За листен спреј - 3 mL/L

 

Производите од серијата General Organics имаат био-сертификат според Регулативата на ЕУ 834/2007

Нови продукти