Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G-SYSTEMS ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ GSE Timer Box 8x600W - тајмер - кутија за вклучување на повеќе лампи

GSE Timer Box 8x600W - тајмер - кутија за вклучување на повеќе лампи

Цена: 10,200.00ден
  • Код:
    779
  • Тежина:
    0.700 кг

Тајмер-кутијата GSE 8x600W, снабдува 4x16A струја на релеата за баласти 8x600W или 8x400W

 

Технички податоци:

- Тајмер кутија: 230x300x110mm 
- 1 Прво вкл. Конектор 16A (ЕУ) 4x600W 
- 1 Прво вкл. конектор 10A (CH) 3x600W
- Волтажа: 230V / 50Hz
- 24-часовен тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. подесување 
- Релеи: 4x16A 230V 
- Класа на заштита: IP40

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE Timer Box 8x600W  - тајмер - кутија за вклучување на повеќе лампи