Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G-SYSTEMS ТАЈМЕР КУТИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ GSE Timer Box II 4x600W - тајмер - кутија + греење

GSE Timer Box II 4x600W - тајмер - кутија + греење

Цена: 8,840.00ден
  • Код:
    777
  • Тежина:
    0.700 кг

Тајмерот вклучува и исклучува 4х600W или 4x400W придушници.

 

Стандардна верзија - еднофазен со 3 кабли за напојување. + греење "се вклучува 1 потрошувач кога светлата се исклучени. Тајмер-кутијата контролира неколку индуктивни оптоварувања. Едно од нив е сијалиците со висок притисок. Контакторот се заснова на системот за контрола и е дизајниран за индуктивна носивост до 4x600W. Уредот работи со сигурен германски 24-часовен граслин тајмер со 36 часа енергија (батерија) Штекерот за греење се активира само кога светилките се исклучени.

 

Технички податоци:

- Тајмер кутија: 230x150x70mm 
- 1 Прво вкл. Конектор 16A (ЕУ) 4x600W 
- 1 Прво вкл. конектор 10A (CH) 3x600W
- Волт: 230V / 50Hz 
- 24-часовен тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. подесување 
- Релеи: 4x16A 230V
- Класа на заштита IP40

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување.Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE Timer Box II 4x600W - тајмер - кутија + греење