Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

GSE Timer Box II 4x600W - тајмер - кутија

Цена: 7,550.00ден
  • Код:
    776
  • Тежина:
    0.650 кг

 

Тајмер-кутијата обезбедува струја од 4х16А на релеите за баласт 4x600W или 4x400W

 

Овој тајмер може да се користи со неколку индуктивни оптоварувања, како што се сијалици со висок притисок со истовремено вклучување и исклучување. Ова вклучува контактор / реле со оптоварување 4х600W.

 

Технички податоци:

- Тајмер: 230x150x70mm 
- 1 вкл. конектор 16А (ЕС) 4x600W 
- 1 вкл. конектор 10A (CH) 3x600W, 
- 3 изкл. конектор 9x600W 
- Волти: 230V / 50Hz 
- 24-часовен тајмер со 36 ч резервна моќност, 30 мин. поставување 
- Релеи: 4x16A 230V 
- Класа на зашита: IP40
 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE Timer Box II 4x600W - тајмер - кутија