Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома КОНТРОЛЕРИ G SYSTEMS КОНТРОЛЕРИ GSE controller - контрола на температура, мин. и макс. хистерезис

GSE controller - контрола на температура, мин. и макс. хистерезис

Цена: 8,620.00ден
  • Код:
    774
  • Тежина:
    0.650 кг

GSE дигитален регулатор на температура, минимална, максимална брзина, поставка на хистерезис, брзина на контролерот зависна од температурата, простории со еден или повеќе вентилатори (до 600 W).

 

Контролорот ја одржува температурата константна и го спречува движењето да падне под минималната поставеност на брзината или да го надмине максималното множество. Хистерезијата го одредува температурниот опсег. Контролорот може лесно да се прилагоди со прилагодување на потребната температура, минимална, максимална брзина и хистерезис со четирите копчиња.

 

Технички податоци:

 -Приклучок и нисконапонски сензор, што го прави идеален за влажни простории. 
- Дигитален сензор опремен со кабел од 4 m, 5V Мери температури од -55 ° C до +125 ° C (-67 ° F до 257 ° F) - 0.5 ° Cо точност од -10 ° С до +85 ° С 
- Контролер: 160x100x90mm 
- Предназначен за: 1x600W / TRIAC 1x25A 
- Предназначен за: 1x2300W / TRIAC 1x45A 
- Волта: 230V / 50Hz 
- Класа на заштита: IP44

 

Контролерите во голема мера ја олеснуваат вашата работа и синхронизацијата помеѓу уредите во вашата соба за одгледување. Тие обезбедуваат целосна контрола врз елементите што ги сочинуваат вашите системи за осветлување и вентилација.

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
GSE controller - контрола на температура, мин. и макс. хистерезис

Нови продукти