Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ATAMI ДРУГИ ДОДАТОЦИ Premium Plant Powder Soil 1кг - збогатувач на почва

Premium Plant Powder Soil 1кг - збогатувач на почва

Цена: 2,390.00ден
  • Код:
    772
  • Тежина:
    1.150 кг

Premium Plant Powder Soil е хелатиран, био-минерален додаток, специјално разработен за култивирање на почвата.

 

Овој 1-компонентен додаток содржи важни микроорганизми и бактерии, кои се стимулатор на животот во почвата и ќе помогне да се подобри состојбата на плодот. На тој начин Premium Plant Powder осигурува дополнителна стабилност и биолошка рамнотежа во субстратот. Premium Plant Powder е истотака пријатен и економичен во однос на транспортот и користењето.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Premium Plant Powder Soil 1кг - збогатувач на почва

Примена: Додајте во хранливиот раствор од фазата на растење па натаму. За време на фазата на растење може да се употребува секојдневно за наводнување на културите.

NPK вредност: 07-09-17 (w / V)

Нови продукти