Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GUANOKALONG СТИМУЛАТОРИ ЗА РАСТ И ЦВЕТАЊЕ Seaweed powder 3L - суво органско ѓубриво за растење и цветање

Seaweed powder 3L - суво органско ѓубриво за растење и цветање

Цена: 2,390.00ден
  • Код:
    756
  • Тежина:
    3.300 кг

Guanokalong Seaweed powder е потполно органски препарат од исушени црвени алги (Gracilaria), богат со микроелементи.

 

Потпомага развивање на корените, севкупното здравје на растенијата, ја зголемува отпорноста кон бактерии и заболувања. Дополнение кон секоја почвена програма, тој е идеален за обновување на сиромашни почви или за создавањето на почвен микс по ваш избор - на тој начин  вашите растенија се снабдуваат со што е неопходно за еден стабилен раст.Освен това, кореновиот систем е поотпорна на бактериски инфекции и други коренови заболувања благодарение на уникатниот состав на овој производ.

 

- Потпомага на структурирањето на корените и растењето. 

- Ја подобрува отпорноста кон бактерии и заболувања за рециклирање на обработена почва.

 

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.
 

Органски, течни и цврсти, почвни адитиви засновани на лилјак на познатата марка Guanokalong.

 

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Одговара за целиот циклус на развојот. 

 

NPK: 0.5/2/0. 

 

- Поливајте со раствор од 50mL на 5L еднаш седмично. 

- Мешајте 100mL на 15L почва пред засадувањето или посипете околу растението.