Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПУМПИ ВОДНИ ПУМПИ RP PUMP RP-1400 Idra - водна пумпа

RP-1400 Idra - водна пумпа

Цена: 2,590.00ден
 • Код:
  751
 • Тежина:
  0.500 кг

Циркулационата пумпа RP е една од најчесто користените меѓу циркулационите пумпи.

 

Моделите на RP циркулационите пумпи се потопуваат наполно и се соодветни за многу примени. Овие пумпи се исклучително сигурни. Одговараат на меѓдународните стандарди, а нивната компакетна големина дозволува лесно да се инсталираат, дури и во помали простори. Циркулаторите претставуваат цревни врски со димензии 13 мм и 20мм и се сврзани со променлив регулатор на протокот.

Овие циркулациони пумпи, се лесни за поддршка и се снабдени со 1,5 метри кабел.

 • Проток: 1400L/h
 • Височнина на воден столб: 2.0m
 • Моќност: 28W
 • Влезен напон: 220-240 V 50Hz
 • создадена за трајна употреба, работи добро со ниско ниво на водата во резервоарот
 • вграден регулатор на протокот
 • применлива е за NFT и Flood-and-Drain
 • додатоци за сигурно зацврстување во резервоарот

 

Водните пумпи се користат во земјоделските култури, најчесто се користат во системите за наводнување, резервоари и хидропонски системи.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
RP-1400 Idra - водна пумпа

Нови продукти