Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Rhino Skin 250ml - минерален стимулатор

Rhino Skin 250ml - минерален стимулатор

Цена: 690.00ден
  • Код:
    748
  • Тежина:
    0.300 кг

Rhino Skin е единствениот додаток со силициум диоксид, кој е многу ефикасен во вистинското доставување на силициум диоксид на вашите растенија и е во лесна форма за усвојување.

Силициум диоксид е вториот најчест елемент во земјината кора. Во природата, тој е еден од најсилната природна заштита на растенијата од стрес, бидејќи е клучен за зајакнување на клеточните ѕидови на растенијата.

Имајќи силни клеточни ѕидови, стеблата на вашите растенија ќе растат дебели и ќе можат да издржат потешки цветови.  

Имајќи силни клеточни ѕидови, вашите растенија, всушност, ќе се смеат во лицето на штетниците, топлинскиот стрес и прашкастата мувла, особено ако користите Rhino Skin заедно со стимулаторите за корен: Tarantula, Piranha и Voodoo Juice. Rhino Skin е многу едноставен производ! Има една единствена задача: да ги задржи клеточните ѕидови на вашите растенија доволно силни за да може да се фокусираат на раст, наместо да се борат со стрес или напаѓачи. Осигурајте се дека тоа е подобро од било кој друг додаток на силициум диоксид на пазарот. Rhino Skin ги штити растенијата од прекумерна загуба на вода во топли и суви услови и поттикнува посилна отпорност на лисните болести и инсектите како што се пајаците.

Состојките брзо се варат од растенијата и создаваат ефикасна бариера помеѓу растението и штетата од условите на животната средина и инсектите. Силикатот во составот се пренесува од растението во простори помеѓу растителните клетки и клеточниот ѕид, со што се создаваат постабилни и поздрави растителни клетки! Создаден за да се справи со дефицит на кварц, кој неизбежно се јавува со употреба на хидропоника како метод на земјоделство. Quartz - витален елемент за раст и одржливост на растенијата, бидејќи овој елемент игра важна улога во градењето на клеточните ѕидови. Содржината на силициев диоксид во почвата и песокот е недоволна за да ги задоволи потребите на растенијата. Rhino Skin - единствен во споредба со другите ѓубрива. Лесно решение за заштита и одржување на растенијата. Рано се користи во текот на цветниот циклус во првите денови и се употребува најмногу до две недели од завршување на цветниот циклус .

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Rhino Skin 250ml - минерален стимулатор

Начин на употреба: 2 ml/L  хранлив раствор, од 1 до 6-та недела во фазата на цветање.