Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Bud Candy 250 ml - органски стимулатор за цветање/вкус/мирис/боја

Bud Candy 250 ml - органски стимулатор за цветање/вкус/мирис/боја

Цена: 800.00ден
  • Код:
    747
  • Тежина:
    0.300 кг

Bud Candy– ја засилува аромата и вкусот на вашето растение. Неверојатна тежина, совршен вкус и арома на приносот. Oва е 100% органски цветен стимулатор кој обезбедува енергија за вашите растенија кога им е најпотребна.

Без разлика дали вашите растенија цветаат сега или се подготвуваат за цветната фаза, време е да го купите и со овој производ со нетрпение да очекувате вашите растенија да имаат подобар вкус, поголеми приноси и посилно стебло. Bud Candy е дел од Bigger Yields Flowering System (Цветен систем за поголема добивка), комбинацијата од производите на Advanced Nutrients се предназначени да ви го осигураат најдобриот можен принос. Bud Candy ги надополнува природните резерви на јаглени хидрати и шеќери кои му даваат на растението повеќе енергија за да добијат повисоки приноси. 

 

На пример, корисните бактерии ќе апсорбираат повеќе од екстра јаглехидратите што ги додавате во коренот. Од кои видови на овие бактерии се достапни, зависи од тоа како корењата ги користат дополнително додадените јаглехидрати. Од 15 состојки во Bud Candy, седум се научно тестирани и се избрани јаглени хидрати со драматичен и специфичен ефект на кореновата зона на растенијата кој ги растете. Bud Candy е фактор на моќност за други адитиви како што се корисни бактерии и хумусни и фулво киселини. Добро работи со двата вида на производи за да добиете уште подобри резултати во бербата. Bud Candy е целосно компатибилен со производите во серијата pH PERFECT и не отстапува од главните ѓубрива, pH.

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Bud Candy 250 ml - органски стимулатор за цветање/вкус/мирис/боја

Дозирање и Состав: 2 ml/L хранлив раствор од 1-та па се до 6-та недела на цветањето.

 

Состав:

- Растворлив калиум (K2O), Калиум сулфат, 72 микроелементи, органскии киселини, лимонска киселина, аскорбинска киселина, полифенолни соединенија, естри, сок од шеќерна трска
-ЈАГЛЕХИДРАТИ: Ксилозните, малтоза, гликоза, галактоза, арбиноза
-ЕКСТРАКТИ: Екстракт од црвена боровница, гроздов екстракт, екстракт од малч, ферментиран екстракт од маја- 
-ВИТАМИНИ: В-1, В-2, В-3, Б-5, В-6, В-7, В-12
-Аминокиселини: L-аланин, L-арганин, L-аспарагин, L-аспарагинова киселина, L-цистеин, L-цистин, L-глутаминова киселина, L-глутамин, L-глицин, L-хистидин, L-изолевцин, L левцин, L-лизин, L-метионин, L-треонин, L-фенилаланин, L-пролин, L-серин, L-триозин, L-триптофан, L-валин