Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ДРУГИ ДОДАТОЦИ Flawless Finish 250 ml - раствор за измивање и чистење

Flawless Finish 250 ml - раствор за измивање и чистење

Цена: 350.00ден
  • Код:
    745
  • Тежина:
    0.350 кг

Во финалната фаза од одгледувањето, околу седум до десет дена од бербата, многу е важно да се измие растението од вишокот хемикалии и хралниви материи кои што на секаков начин ја завршиле својата примена, а со своето присуство и таложење на корновиот систем таложат и отровни материи. 

Во ваков случај препорачливо е и не само заради тоа за да ја задржи аромата, вкусот и квалитет потребно е најмалку еднаш до два пати да се измие коренот и зоната околу кореновиот систем со овој врвен препарат кој што со самото негово користење ќе го задржи убавиот мирис и вкус на растението со тоа ќе му помогне што поквалитетно да се ослободи од насобраните непотребни соли и други неразградливи материи, а пак за возврат вие ќе добиете врвен производ на пазарот кој што секогаш ќе имате растение кое што ќе ве става на првата позиција не само поради аромата туку и поради квалитетот.

Advanced Nutrients Flawless Finish е научно развиен за да помогне во измивањето на акумулираните хранливи материи во цветовите и листовите. Намалувајки и тргајки ги сите непотребни тешко разградливи материи во зоната околу корените, кои што пречат и го забавуваат растот и развојот со што го намалуваат и квалитет, а со тоа и вкусот, свежината и други карактеристики од врвниот принос. 

Flawless finish ги отстранува хемиските остатоци и дава подобар вкус. Исто така, го подобрува крајниот вид на сувите цветови и лисја.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Flawless Finish 250 ml - раствор за измивање и чистење

Начин на употреба: Се раствараат 2ml/L

Да НЕ СЕ додава кон хранливиот раствор или други адитивни додатоци.

Се користи само со вода и тоа на 7-10 денa пред собирање на бербата.

Почва, Земја: Користете ја со правилно избалансирана рН вредност на водата, во зависност за каков медиум би го користиле.

Нови продукти