Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS ДРУГИ ДОДАТОЦИ Revive 1L - минерална добавка против стресови фактори

Revive 1L - минерална добавка против стресови фактори

Цена: 2,250.00ден
 • Код:
  744
 • Тежина:
  1.150 кг

Advanced Nutrients Revive (1.5-0-0) е перфектна формула за моментите во кои вашите растенија страдаaт од различни стрес фактори - дали од грејни тела, стрес, инсекти, лоши ѓубрива, болест или други проблеми во боксовите или во просториите каде што се одгледуваат вашите растенија. Збогатен со безбедни форми на железо и други хранливи материи, овој продукт за прва помош за растенија може да го спаси вашиот принос!

 

Може да го користите производот еднаш неделно како хранлив производ - во форма на спреј или мешан во работниот раствор.

 • Проектиран од екипа од најдобрите научници во оваа област
 • Произведен e при највисоките возможни стандарди од Advanced Nutrients
 • Прва помош за растенијата,  заштита при шок и стрес
 • Обезбедува хелатни хранливи материи за брзо и лесно апсорбирање на хранливата програма
 • Ги обновува растенијата кои се стагнирани поради венење / ревегетација
 • Идеален за користење со збир на рафинирани производи додатоци и бустери

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Revive 1L - минерална добавка против стресови фактори

Начин на употреба: може да се користи за прскање лисја, во почва или хидропонски раствори. Не го користете под директна сончева светлина или HID.

 

Хидропоника: Се става 5ml раствор Revive на литар вода (1 чајна лажичка на литар.). Тесттирајте го рН и TDS (ако е неопходно корегирајте го). Повторете после една недела, ако е необходно.

- Редовно подхранување : За да се ​​зголеми основната концентрацијата на основните елементи во вашиот хранлив раствор, ставете 1ml (1 ч.л.) на литар вода. Повторете после една недела, ако е неопходно.

Фолијарен спреј: Користете 3ml на литар вода. Повторете после една седмица, ако е неопходно.