Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Kushie Kush 1L - минерален стимулатор за фазата на цветање

Kushie Kush 1L - минерален стимулатор за фазата на цветање

Цена: 2,870.00ден
 • Код:
  743
 • Тежина:
  1.150 кг

Kushie Kush е специфичен стимулатор кој се користи во фазата на цветање со перфектен сооднос од фосфор, калиум, аминокиселини, ко-фактори, метаболитни тригери и други супстанции, кои што ги хранат вашите растенија со се што е неопходно за убави и здрави цеветови-плодови, така што далеку го надминуваат својот генетски потенцијал. Kushie Kush ја зголемува тежината на приносот и потентноста на плодовите. Од овој производ се добиваат, сјајни, тешки, густи, лепливи пупки.

 

Некој растенија имаат потреба од вистински бустер, за да го дадат најдоброто од нив. После години на проверки-испитувања, Kushie Kush е со специјално направена формула, за да се извади максималниот резултат без да се експериментира, а при тоа, растенијата се со сите потребни елементи за добивање на вистинскиот резултат. Kushie Kush им помага да произведуваат големи количества ароматни и моќни цветови. Никој друг не произведува конкретен бустер за таа сорта растенија, што го прави уникатен и единствен.

 

 • Дизајниран од тим од водечки научници посветени на изработка на одлични производи
 • Произведени до највисоки можни стандарди
 • Обезбедува дополнителен фосфор и калиум (PK) и малку азот во точни количини за изобилство од цветови и интензивни масла во некој растенија.
 • Содржи L-аминокиселини - градивните елементи на протеините на цветовите
 • Перфектен за користење со голем број на есенцијални хранливи материи и стимуланси од гамата на производи на Advanced Nutrients

 

Речиси сите цветни бустери содржат P и K, од кој што имаат потреба сите растенија специјално и во големи количества за време на периодот од фазата на цветањето. Kushie Kush осигурува PK, но во многу специфични порции, кој што ги тераат растенијата да произведат големо количества од најмоќни цветови. Аминокиселините ги осигурваат градливите елементи на протеините за зголемување на цветовите и го забрзуваат метаболизмот на истите. Kushie Kush содржи целосен спектар од аминокиселини од највисок квалитет на  извори.

Kushie Kush значително го зголемува бројот, размерот и квалитетот на вашите цветови!Тој бустер е во потполност одговарара со Sensi Bloom, Grow/Bloom/Micro & Connoisseur и нема да влијае негативно на нивото на "pH perfect".
 

Kushie Kush е наменет за употреба како засилувач и цветен стимулатор за фаза цвет-плод со дополнување кон најобичните хидрофункционални основни средини (за препорачува со Advanced Nutrients Sensi Bloom или Connoisseur) од недела до недела од фазата на цветањето.


Ако користите други производи од други производители, може да е потребно да го регулирате нивото на киселост на базата т.е pH вредноста. Поспоро развивачките растенија и тие, кои што не се 100% здрави, ќе бараат помали дози.
NPK: 1-3-8

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Kushie Kush 1L - минерален стимулатор за фазата на цветање

Начин на користење: Се користи со 2 ml/L во првите 6 недели на цветање