Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА GUANOKALONG ОСНОВНИ ЃУБРИВА Kalong GROW 1L - органско ѓубриво за раст

Kalong GROW 1L - органско ѓубриво за раст

Цена: 850.00ден
  • Код:
    740
  • Тежина:
    1.150 кг

Kalong GROW - брзо дејствувачко ѓубре за земја и кокос.

 

Погоден за  фазата на раст. Ги негува корените благодарение на содржината на ниски соли. Погоден за органско земјоделство. Содржи само азот и е најдобро кога се користи во комбинација со Guanokalong® Bat guano (богат на фосфор, калциум и микроелементи), со цел да се достават неопходните количини од основните форми.

 

Содржината на Kalong Grow се засновува на животински протеини и шеќерни масла. Не содржи гуано ѓубре или фосфор. Kalong Grow може да се користи со Kalong Bloom и Guanokalong Complete organics или Bat guano.

 

Без разлика дали гледате во почва, кокос или хидро, ние често земаме здрави хранливи состојки здраво за готово, а најмногу се фокусираме на производи како што се PK стимуланси, засилувачи и додатоци. Но, основната хранлива материја е основата што ја бара вашето растение во раните фази од својот живот - па затоа веројатно заслужува поголемо внимание отколку што ние му даваме.

 

Кои се основните ѓубрива?
 

На растенијата им треба многу различни работи за да растат: светлина, воздух, вода и храна. Кога станува збор за исхраната, исто како и луѓето, на растенијата им треба „урамнотежена диета“. Ова подразбира правилно избалансирано ѓубриво што ги содржи сите основни елементи за раст, познати како основни ѓубрива, кои претставуваат цврста основа за здрав раст на растенијата. Сите видови стимуланси можат да се додадат во циклусот на растење, но вашите основни хранливи материи се градливи елементи за здрави здрави растенија.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Kalong GROW 1L - органско ѓубриво за раст

Користете ги заедно со Guanokalong Bat Guano (по 50g на саксија од 7L).

 

Растресете го добро пред употреба.

 

- За раст: 1-2 ml/L

- За цветање: 1-2 ml/L - наменет е за првите 2 седмици на цветање.

- NPK 6/0/3