Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND ОСНОВНИ ЃУБРИВА Dutch Formula 1 Grow 10L - минерално ѓубриво за растенија

Dutch Formula 1 Grow 10L - минерално ѓубриво за растенија

Цена: 5,850.00ден
  • Код:
    69
  • Тежина:
    10.000 кг

Dutch Formula 1 Grow создава максимални услови за цветање во следниот период на растење.

Престанете со примената на GROW меѓу 21-от и 30-от ден на одгледување, тогаш, кога вашите растенија навлегуваат во 12 часовниот период на цветање.

NPK: 25-15-50
 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Почвено одгледување: користете послабо концентриран раствор (на половина + ). Промијте со вода ако мора да избегнете натрупување на соли во почвата.

  • за млади растенија применете половина од концентратот .
  • запрете ја употребата на GROW после 21-30 дена.