Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ПОЧВИ КОКОСОВИ ПОЧВИ Canna Coco Professional plus 50L - кокосова почва

Canna Coco Professional plus 50L - кокосова почва

Цена: 1,370.00ден
  • Код:
    689
  • Тежина:
    15.000 кг

Canna Coco Professional plus претставува професионална растителна средина, која се состои од 100% кокосови лушпи и струготини.

Растечката околина е еден од главните елементи во растечкиот свет! Одгледувањето на почвата е еден од најбезбедните методи на кои секогаш може да се потпрете за одлични резултати.

Специјално разработена за брзоразвивачки растенија.Canna Coco Professional plus е 100% чист, органски производ со хомогена структура, Благодарение на уникатниот процес на производство и контрола, Canna Coco Professional plus е стерилна и потполно чиста од штетни вируси, бактерии, личинки и др. Во дополнение, тој содржи специјална форма (Trichoderma), која го заштитува растението и почвата од различни заболувања. CANNA Coco Professional Plus може да се користи неколку пати и има одлични квалитети на почвен подобрувач, после употреба. 

pH 6.1

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Canna Coco Professional plus 50L - кокосова почва