Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА PLAGRON ОСНОВНИ ЃУБРИВА Plagron seedbox - Growing tray & Seedbooster - комплет за ртење

Plagron seedbox - Growing tray & Seedbooster - комплет за ртење

Цена: 1,350.00ден
 • Код:
  686
 • Тежина:
  0.400 кг

Безбедно ртење на семиња

Plagron seedbox е еден идеален стартен пакет!

Секој комплет содржи:

 • Тава за одгледување со прозрачен капак (оваа тава овозможува идеална средина за развој на потомството.);

 • 12 пробни ембриони (12-те клетки за ртење се грижат за правилната рамнотежа на рН, EC и воздух / вода.) 

 • 250 мл Seedbooster стимулатор за безбедно, брзо и енергично ртење, и за здрав развој на коренот. Овој стимулатор содржи заштитен ензим - antignilostny, кој нежно проникнува дури и во најтешките семиња. Го стимулира ртењето на семињата.

 

Дури зрели семиња ртат брзо и пријатно. Следете ги јасните инструкции, приложени со комплетот. Видлив резултат може да биде забележан после неколку дена.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Plagron seedbox - Growing tray & Seedbooster - комплет за ртење