Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЗБОГАТУВАЧИ ДРУГИ ЗБОГАТУВАЧИ B.A.C. Final solution 120ml - прочистувачки раствор

B.A.C. Final solution 120ml - прочистувачки раствор

Цена: 3,110.00ден
  • Код:
    683
  • Тежина:
    0.220 кг

Нов производ на пазарот, предодреден да ги држи на минимум отпадните материи во хранливата средина.

 

Final Solution делува преку стимулирање на определени групи од микроорганизми, кои од своја страна произведуваат ензими. Овие ензими се сврзуваат со (и следствено ефективно отстранување од хранливата средина) хлор (CL) и натриум (Na). Според производителот, повеќето растенија, кои изгледаат претоварени во доцните етапи од својот раст, всушност се засегнати од Натриумов хлорид. Овој производ го решава проблемот со обезбедување на растението слободно хранење во целиот период до времето за прибирање на плодот.

Производите за чистење се важна компонента во која било програма за растење. Измивањето на акумулираните остатоци од хранливи материи е суштински чекор кон подобар и поприроден вкус на финалниот производ.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
B.A.C. Final solution 120ml - прочистувачки раствор

Примена: Употребувајте го во петата недела на цветањето. Чувајте го на ладно место и не додавајте ензими, додека го користите овој производ, бидејќи ќе вијае на рН.

Нови продукти