Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЗБОГАТУВАЧИ СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ B.A.C. Bloom Stimulator 300 ml - стимулатор на цветање

B.A.C. Bloom Stimulator 300 ml - стимулатор на цветање

Цена: 5,190.00ден
  • Код:
    682
  • Тежина:
    0.400 кг

Нов производ кој го стимулира растењето на микроорганизмите, и потпомага за побрзото образување на цветот на вашите растенија.

Bloom Stimulator ја згоелмува брзината на апсорбција и транспортот на хранливите материи во вашето растение.Го подобрува усвојувањето на кислород и зоната околу корените. Ја зштитува почвата од различни видови болести. Ја згоелмува рН вредноста на средината.

Стимулансите за раст и цветање обезбедуваат дополнителна доза на хранливи материи и елементи во трагови на основната храна (основно ѓубриво). Тие се важен дел од програма за исхрана затоа што ја надградуваат основата и затоа произведуваат одлични резултати кои ги очекувате.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
B.A.C. Bloom Stimulator  300 ml - стимулатор на цветање

Начин на употреба: Употребувајте за време на целиот период на цветање. Чувајте на ладно место и не додавајте ензими, додека го користите овој производ, така што тоа ќе се одрази на рН. Се разредува во сооднос 1-2 мл на 10 литри вода.