Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Smoking Unbleached

Цена: 70.00ден
  • Код:
    672
  • Тежина:
    0.013 кг

Најновите, природни ливчиња за свиткување од Brown Smoking се од првично обработена, необоена хартија, следјќи ги најновите тенденции во пушењето тутун

 
-Ултра тенки 
-100% без содржина на хлор 
-Необоени 
-Бавно горат 
-Органско лепило 
-Тежина: 13 г / м2
-33 ливчиња во пакетче

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани