Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КАБЛИ И ЕЛЕМЕНТИ ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ Комплет кабли од 220V за систем за осветлување

Комплет кабли од 220V за систем за осветлување

Цена: 340.00ден
  • Код:
    650
  • Тежина:
    0.500 кг

Два кабли, секој со дебелина 2 х 0,75мм

 

  • 2м со приклучок за приклучување во мрежата

  • 2.5m за поврзување на лампата

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани