Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

HOUSE & GARDEN MgO 8% 1L - магнезиум

Цена: 860.00ден
  • Код:
    646
  • Тежина:
    1.000 кг

MgO 8% дава на растенијата свеж, зелен изглед

 

 Во голема мера ја олеснува изградбата на хлорофилот и игра клучна улога во фотосинтезата. Недостатокот на магнезиум ќе предизвика пожолтување на листовите (додека вените ќе останат зелени), предизвикувајќи предвремено паѓање на лисјата, низок принос.

 

Соединенија: магнезиум оксид (MgO) - 9% азот (N) 6% (како нитратен азот NO3)

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
HOUSE & GARDEN MgO 8% 1L -  магнезиум

Апликација на 8% MgO Магнезиум:

 

0,5 ml / L

 

Аплицирајте MgO 8% за време на целиот циклус на раст.