Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ЃУБРИВА ADVANCED HYDROPONICS OF HOLLAND ОСНОВНИ ЃУБРИВА Dutch Formula 1 Grow 500ml - минерално ѓубриво за растенија

Dutch Formula 1 Grow 500ml - минерално ѓубриво за растенија

Цена: 690.00ден
  • Код:
    60
  • Тежина:
    0.500 кг

Dutch Formula 1 Grow создава максимални услови за цветање во следниот период на растење.

Престанете со примената на GROW меѓу 21-от и 30-от ден на одгледување, тогаш, кога вашите растенија навлегуваат во 12 часовниот период на цветање.

- NPK: 25-15-50

 

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Dutch Formula 1 Grow 500ml - минерално ѓубриво за растенија

Почвено одгледување: користете послабо концентриран раствор (на половина + ). Промијте со вода ако мора да избегнете натрупување на соли во почвата.

  • за млади растенија применете половина од концентратот .
  • запрете ја употребата на GROW после 21-30 дена.

Нови продукти