Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Tornado 2500m3/h - излезен / влезен вентилатор

Цена: 22,380.00ден
  • Код:
    634
  • Тежина:
    11.000 кг

Звучно изолиран центрифугален вентилатор во шпертплочен корпус

Моќен и исклучително тивок поради својот MDF акустичен корпус. Моторот е на познатиот бренд Torin-Sifan, кои се добро познати со нивниот квалитет и сигурност. Материјалот на корпусот е од шперплоча, која осигурува идеална внатрешна изолација. Гарантирани ниски нивоа на шум и висока ефективност, истовремено со капацитет да придвижува голем обем на воздухот. Се доставува со прирабници за влез и излез, куки и гумички за закачување.

 

Напон на напојување: 1 / фаза 220-240V.
Работна температура: -30ºC до + 50ºC.
Проток на воздух: 2500-2650.
Струја: 3,5А
Моќност: 300 W
Влез на прирабница: Ø250mm
Излез на прирабница: Ø315mm

 

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 20кв.м.


 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.