Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Ø160/615m3 Max - Fan PRO series - излезен/ влезен вентилатор

Ø160/615m3 Max - Fan PRO series - излезен/ влезен вентилатор

Цена: 8,270.00ден
 • Код:
  631
 • Тежина:
  2.500 кг

Max Fan Pro Series-втората генерација на Max Fan со подобрена 3D ротор-статор систем, за да биде поефективен и потивок. Дизајнот на вентилаторот го прави многу компактен и лесен за користење, така што адаптерот за вентилационите цевки е интегриран во монтажните држачи. Само треба да се монтира на адаптерот и потоа затегнете го вентилаторот со две завртки.

 

 • Вентилатор од највисок квалитет.
 • Два степена на моќност за оптимална работа.
 • Безшумно вртечки ротор, сместен во цврст и елегантен пластуичен корпус.
 • Компактен, лесен за монтаж,а експлоатација и чистење.
 • 45w
 • 220-230V
 • 1-ва брзина: 496 м3/h
 • 2-ра брзина: 615 м3/h
 • 0.3A
 • Ф 160
 

Соодветен за просторија со големина од околу 5кв.м.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.

Најпродавани